Quintess konkurrence: Vind en iPhone 5 eller modetøj for 2500 kr.


Du har nu muligheden for at blive en af de 6 heldige vindere. Det eneste du skal gøre, er at uploade et billede på Instagram.

Jeps, du læste rigtigt. Du har nu muligheden for at blive en af de 6 heldige vindere, ved blot  at uploade et billede et Instagram. Vind en iPhone 5, modetøj for 2500 kr. eller 1 års forbrug af Stimorol tyggegummi. Følg linket nedefor, og find ud af præcis hvordan du deltager.

Klik her for at deltage i Quintess’ konkurrencen

Quintess konkurrence

Tjek samtidig alt det lækre tøj fra Quintess ud:

Klik her for at gå til Quintess.dk

 qUINTESS er en landsdækkende kæde af multibrand tøjbutikker. qUINTESS har fingeren på pulsen og støvsuger altid de fedeste og nyeste tendenser fra modebranchen. Vi lader dig gå på opdagelse i feminint modetøj og streetwear fashion – og vi hjælper dig gerne med at finde det perfekte look. Gå ikke glip af vores store udvalg af bukser, der tæller jeans, chinos og sweatpants. Der er god mulighed for at finde din musthave striktrøje i forskellige styles, farver og kvaliteter hos qUINTESS. Vi har også jakker til både den sporty, den feminine og den streetede pige. Ikke mindst sætter vi en ære i at føre et fantastisk udvalgsweatshirts; både enkle crewnecks, sweatshirts med pockets og hættetrøjer.

Hos qUINTESS finder du de fineste danske og internationale fashionbrands til piger. Amerikanske Carhartt designer lækkert streetwear med et enkelt snit og et frækt udtryk, som gør Carhartt populær. Danske Just Female er altid et skridt foran, når det gælder rå materialer og spændende detaljer, som gør, at selv fashionistaer bliver overrasket! American Fit tilpasser sig til moden lige nu – som en kamæleon forandrer American Fit sig, når nye tendenser kommer frem. Old School look’et holder, når det kommer til New Balance – og pigen, der sætter pris på komfort og stil ”in one”, vil være stor fan af deres sneakers. Boys Copenhagen er den nye pige i klassen, og det er med absolut elegance, at de designer lækre streetwear kollektioner.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>