Pretty in purple // Lækker i lilla


Der har været “Gul er cool” og “Blåt er hot”, og nu er tiden kommet til “Pretty in purple”. Jeg har derfor fundet 11 items i lilla nuancer som jeg synes er super fine, og som gladeligt måtte komme hjem og bo i min garderobe. Specielt ringen, den øverste Reebok sneakers og de to tørklæder ville passe perfekt til det kommende efterår!

pretty in purple septemberblogKjolerne er fra mærkerne Liu Jo og R95th, og de koster henholdvis 799 kr., og 999 kr. Halstørklæderne er fra Desigual og Anna Field til 399 kr., og 129 kr. De to sneakers er fra Reebok og Nike til 699 kr., og 999 kr. Smykkerne er fra Konplott – Øreringene koster 349 kr. for et par, og ringen koster 549 kr. Skijakken er fra Twintip til 1295 kr., og lufferne er fra Superdry til 249 kr. Som prikken over i’et er der trusserne fra Guess til 199 kr. Du finder alle tingene HER.

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>