Pletter i luften – Forårsnegle med OPI


Ja, jeg er en sucker for neglelak! Ja, jeg har alt, alt for meget neglelak! Men altså, åh, hvor findes der altså bare mange skønne farver! Mine sidste tre lak-investeringer er tre lækre neglelak fra OPI: én gul, én mørk mintgrøn og én blå glimmer. Jeg elsker dem alle tre, og specielt den gule med den blå ovenpå, giver en rigtig fin effekt. Jeg har i hvert fald fået en masse komplimenter, når jeg havde dén sammensætning på. Den er dog lidt “over the top”, og er ikke en sammensætning man kan holde ud at se på i specielt mange dage, men på en dag hvor man trænger til lidt ekstra til outfittet, så er den skøn!

Næste køb indenfor neglelak skal vidst være en neon koral. Jeg må på jagt. Er der en der kan anbefale en flot neonkoral? (findes det ord overhovedet, nevermind, jeg tror, I ved hvad jeg mener?) Jeg køber forresten oftest mine OPI neglelak her og her, da jeg synes de er noget billigere på nettet, end i fysiske butikker.

Hvilken neglelak skal være jeres næste køb?

-Frk.September

opinegle IMG_2571poineglegroen

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>