// NEW IN // Billige Hummel vinterstøvler til børn


SÅ ER DE HER! De nye vinterstøvler fra Hummel! Smarte og praktiske på én og samme tid! Mange nye modeller og farver!

I denne uge har efteråret for første gang vist sit grimme ansigt (kulde og regn) hvilket betyder, at vi om kort tid vil stå i sne til knæene. Arh, så slemt bliver det måske ikke helt, 😉 men lige meget hvad, går vi nu en kold tid i møde, og det er derfor på tid at finde det rette vintertøj til dit barn. Hvis du gerne vil sørge for varme og tørre fødder til dit barn, så se med her. Hummel laver nemlig de lækreste vinterstøvler til børn. Ved første øjekast ligner de ikke en “almindelig” vinterstøvler, men mere et par sneakers. Men lad dig ikke narre. Hummel vinterstøvlen er nemlig lavet i et funktionelt udendørsmateriale, som kan klare næsten alt vejr, vand, vind, sne – you name it. En vandafvisende membran er syet ind i skoens foring, hvilket holder vandet ude, og fødderne tørre. Hummel vinterstøvlerne er altså SMARTE OG PRAKTISKE på sammen tid, og jeg er sikkert på at både dit barn og dig vil elske dem. Sidste år var vinterstøvlerne fra Hummel et kæmpe hit, og nu er dette års Hummel vinterstøvler så at finde på hylderne – og tro mig, de er bestemt ikke blevet mindre lækre.

Hummel støvlerne findes i et hav af nye lækre farver. Der er gratis fragt på dem alle sammen OG gratis bytteservice. Bedre bliver det simpelthen ikke. Find vinterstøvlerne fra Hummel HER.

Sådan finder du den korrekte sko til dit barn:

Når man køber sko til et barn, er det vigtigt at man tillægger et såkaldt “voksetillæg”. Læg derfor gerne omkring 1,5 cm til dit barns fod. På meget små størrelser, eller i sko der skal sidde meget tæt (ballerinaer m.m), er 1,2 cm dog nok, idet der stadig skal være god støtte i skoen. Husk ligeledes at beregne strømpetykkelse med, da man om vinterne jo gerne bruger en tykkere sok end om sommeren. Skulle du mod forventning få købt et par sko, der ikke passer dit barn, er der gratis bytteservice, så du derved, uden omkostninger, kan bytte til et andet par.

Klik her for at købe billige Hummel vinterstøvler til børn

hummel

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>