Mad Men sæson 2 på dvd og blueray


Mad Men – serie alle snakker om. Mad Men har taget hele verden med storm, jeg har skrevet om den før, og gør det gerne igen. Den serie er genial! Jeg har nu fundet sæson 2 af serie på både dvd og blueray. Mad Men sæson 2 på Dvd koster kun 100 kr og Mad Men sæson 2 på blueray koster kun 115 kr. Der er altså virkelig mange penge at spare!! Og så er der gratis fragt på begge to, dog skal man købe for 235 kr. for at få gratis fragt, men så kan du jo bare snuppe en af de andre sæsoner med, når du nu er i gang.

Om Mad Men:

Mad men handler om livet i 1960’erne i New Yorks mest prestigefyldte reklamebureau, firmaet Sterling Cooper Advertising Agency. Her følger man den underlige, talentfulde, kreative chef, Don Draper, både hans liv som familiefar, men også han skyggefulde fortid. Don har nemlig mange lig i lasten. Hos Sterling Cooper følger man også en lang række andre spændende personer, og jo længere du kommer i serien, jo svære bliver det at komme væk fra den igen. En genial, anderledes serie, der har vundet et hav at priser. Meget anbefalesværdig!!

Klik her for at købe Mad Men sæson 2 på dvd eller blueray

Klik på billedet for at gå til det viste produkt

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>