Lejlighed i Århus – kan DU hjælpe?


Til sommer – efter et års eventyr i henholdsvis USA og Kina, flytter Hr. Kæreste og jeg igen til DK – nærmere bestemt smilets by ÅRHUS! Vi står derfor i den situation, at vi mangler en bolig, og det er her, DU kommer ind i billedet. For måske har du hørt om en lejlighed, der bliver ledig til sommer? Måske er din fætter ved at flytte ud af sin lækre lejlighed på Trøjborg, og mangler en ny lejer? Jeg ved det er et vild skud, men jeg kan jo være heldig, at en af jer ligger inde med præcis den oplysning, der skaffer Hr. Kæreste og jeg en lejlighed i Århus. Jeg kryder alt hvd krydses kan!

De mere praktiske ting:

Vi vil gerne flytte ind omkring 15. juli / 1. august. Aller helst Århus C, Langenæs- og/eller Trøjborg området, men alt har selvfølgelig interesse. Minimum 2 værelser.

Så kender du nogen, eller hører du om noget – så giv ENDELIG lyd. Det vil betyde alverden for os!! På forhånd TUSIND TAK. :)

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>