VicceDrea – Legetøjsguide: Sådan køber du sikkert legetøj til dit barn


Det kan være svært at huske på alle de gode legetøjsråd der findes rundt omkring på nettet. For hvad skal man egentlig kigge efter? Og hvad skal man undgå, når man køber legetøj til sit barn? Jeg har samlet et række gode råd, så du hurtigt og nemt kan finde det helt rigtige legetøj til dit barn.

babylegetoej

 

5 gode råd til hvordan du køber sikkert legetøj til dit barn.

 

1. Pas på blød plast
Hvis legetøjet er købt før 2007, og er lavet af blødt plast, bør det IKKE gå i arv. Legetøjet kan indeholde hormonforstyrrende ftalater.

2. Ikke for lange snore.
Pas på med ikke at have for lange snore i legetøjet. Snorene skal være så korte, at dit barn ikke kan få snoren om halsen, og derved risikere at blive kvalt.

3. Køb ikke legetøj, der lugter
Legetøj skal IKKE lugte. Har det været meget billigt og lugter voldsomt af kemikalier eller parfume, så smidt det helt ud. Lugter legetøjet en smule, så lad det dampe af udenfor et par dage, før du giver det til dit barn.

4. Vask nyt legetøj
Hvis legetøjet kan tåle en tur i vaskemaskinen så vask det, før du giver det til dit barn. Tåler det ikke maskinvask, så vask i hånden eller læg det i blød i en balje et par timer.

5. Smid emballagen ud med det samme
Emballage indeholder tit små elastikker, papstykker og plastikposer. Disse dele kan medføre kvælning hvis de havner i hænderne på et lille barn

 

Derudover kan det klart anbefales at købe alderstilsvarende legetøj idet legetøjsudviklerne har sørget for stimulation og alderstilsvarende aktivering til barnet.

Hvis du er på jagt efter noget sikker og godt legetøj, så skulle du tage og tjekke Coolshop ud. Her finder du nemlig en lang række kvalitetslegetøj til alle aldre.. På siden har de endda været så hjælpsomme, at dele legetøjet op i aldersgrupper, så du let kan finde legetøj der passer til dit barn. Af legetøjsmærker kan nævnes: Lamaza, Fisher Price, Manhattan Toys, Label Label, Colud D, Sassy og Tiny Love – alle legetøjsmærker der er godkendt til børn.

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>