Køb billige Aveda hårprodukter


 aveda

På Lookfantastic kan du spare mange penge på Aveda produkter. Aveda laver plantebaserede økologisk hud- og hårpleje produkter. De er samtidige bæredygtige hvilket vil sige at der tænkes på miljøet under produktionen af produkterne. Der er faktisk ikke en eneste dårlig til at sige om Aveda. Lookfantastic har alle deres lækre hårprodukter; shampoo, balsam, hårkure, stylingprodukter m.m.
Som bonusinfo kan det nævnes at der er gratis fragt på alt :)

Klik HER for at gå til Lookfantastic

aveda1

Om Aveda:

Som nævnt før laver Aveda plantebaserede produkter. Aveda er elsket af både brugerne og de professionelle. Aveda er historien om økologisk bæredygtighed inden for hud- og hårpleje. Aveda blev i 1978 grundlagt af Østriske Horst Rechelbacher. Han var datidens dygtigste frisør, og havde skabt sig et navn ved at vinde en lang række priser over hele verden. Han studerede desuden Ayurvedisk medicin og yoga, og efter et besøg i Himalaya grundlagde han ”Aveda – The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences”

Grundidéen bag Aveda var at udvikle plantebaserede hudplejeprodukter, som han mente både var bedre for brugerne, de professionelle og miljøet. Aveda står i dag for produktion af hårprodukter, make-up, hudpleje, og livsstilsprodukter. Aveda fremstiller sine produkter af de reneste økologiske ingredienser. Det samme gælder desuden emballagen. Aveda laver også produkter udvilket specielt til mænd.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>