Køb Big Bang Theory – Den komplette serie, sæson 1-4 (dvd)


Hvis du er en af de få der endnu ikke har set Big Bang Theory, så kan det kun gå for langsomt. Den er hylende morsom og har fået et væld af stjerner i diverse medier. På Amazon koster hele serien, dvs. sæson 1-4 kun 222dkk, og der er selvfølgelig fri fragt. Der er desuden danske undertekster, så alle kan følge med. Skynd dig at købe – billigere bliver det ikke!

Klik her for at købe Big Bang Theory

Beskrivelse af Big Bang Theory:

Nørderne Sheldon og Leonard forstår alt om atomer og fysik. Men lige så meget de ved om fysik, lige så lidt ved de om kvinder. Det er først da den smukke og selvsikre Penny flytter ind i lejligheden overfor, at deres univers inden for kvinder begynder at udvide sig.

Det er mændene, bag successerierne Two and a Half Men og Dharma og Greg, Chuck Lorre og Bill Prady, der står bag denne fantastiske serie. De blander videnskab, superhelte, sex og resultatet bliver en vidunderlig komedie, der vækker vores alle sammens indre nørd.

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>