Julegaver til HAM – Årets julegaver


Find julegaven til manden der har alt. 

Mangler du ideer til julegaven til din far, bror, kæreste, mand – alt der har noget med hankønnet at gøre – så se med her.

Jeg har fundet et par gaver som jeg er sikker på vil falde i god jord hos de fleste mænd. Alle gaverne kommer med gratis fragt. så det eneste du betaler for, er varerens pris. God jul og god shopping.

Løbeudstyr:

De fleste kan altid bruge nyt løbe udstyr, og et par fede nye løbesko vil med garanti gøre de fleste mænd glade.I vinterkulden er det vigtigt at holde kroppen varm, så her vil det være potimalt med et varmt løbepandebånd eller nogle nye varme løbetights. Hvis personen ikke løber, kunne det jo være en del af et nyt nytårsfortsæt.

Accessories 

Eller hvad med noget nyt tilbehør? Her har jeg fundet nogle høretelefoner fra Skullcandy, det populære Aagaard “Soldier to Solider” armbånd, samt en lækker kortholder fra Tiger of Sweden.

Film og spil

Filmelsker eller gamer? Mon ikke de fleste vil blive glade for at se, eller gense, Frank og Casper i juledagene – eller måske den nye Batman: The Dark Knight Rises?

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>