Hvorfor vælge økologisk børnetøj – VicceDrea børneBLOG.


Økologisk pigetøjokologisk bornetoj pige

Økologisk drengetøjokologisk bornetoj

Der findes efterhånden super meget lækkert, økologisk børnetøj. Og kan man andet end elske det? Økologisk tøj gavner ikke blot naturen og miljøet, det gavner også de mennesker, de mange, mange utrolig fatte mennesker, der arbejder med at producere vores tøj. Som rosinen i pølseenden gavner det selvfølgelig også personen, der bærer tøjet mod allergi, hudkløe og lignende, da de derved slipper for kemikalierester og andre sundhedsskadelige stoffer – og hvem vil ikke gerne skåne sit barn for disse ting? Jeg vil i hvert fald gerne!

Hvorfor vælge økologisk bomuld / tøj til dit barn:

  1. Økologisk tøj  er fremstillet af naturlige farver og stoffer, som ikke skader barnets sarte hud.
  2. Økologisk produceret tøj er miljøvenligt og kan genbruges.
  3. Økologisk tøj er ikke behandlet med pesticider og indeholder ikke skadelige, forurenende stoffer.
  4. Økologisk tøj indeholder ikke kemikalier. Kemikalier fra tøj er kendte for at give hudkløe, rødme og allergi.
  5. Ved at købe økologisk tøj hjælper du arbejderne, der arbejder med at producerer tøjet, samt miljøet. I fx Indien står arbejderne gerne, uden beskyttelse (!), i kemikalier til livet – disse arbejdere bliver meget syge og dør ofte meget unge. Fabrikkerne hælder desuden spildevandet, med de farlige kemikalier, direkte ud i grundvandet/havet/floderne, hvilket fører til endnu mere sygdom blandet folket i de, i forevejen, fattige lande.

For at gøre det lettere for dig, har jeg fundet et stor udvalg af økologisk børnetøj, så er du fri for selv at gå på jagt. Børnetøjet kommer fra mærkerne Katvig, Name It, Fred’s World og Sebra, så du er ikke blot sikret økologisk børnetøj til dit barn, du er også sikret børnetøj i høj kvalitet. Det økologiske børnetøj finder du ved at klikke HER. Som en bonusinfo kan jeg nævne, at der er gratis fragt på alt fra siden.

-Frk.September – VicceDrea BørneBLOG

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>