Giveaway – Vind en hårfarve fra Garnier Nutrisse


Har blondiner det sjovere? Vind denne giveaway og find ud af det 😀

Så er det blevet tid til endnu en giveaway på bloggen. Denne gang har jeg fundet en lidt anderledes gave, men mon ikke der er et par stykker, der alligevel godt kan bruge den? 😉 Præmien er en hårfarve fra Garnier Nutrisse. Farven hedder nr. 10 og betegnes som “ekstra lys blond”.

Så har du lyst til at skifte hårfarve, genopfriske din egen lyse hårfarve, eller måske blot glæde en veninde, så deltag i denne giveaway.

Som altid handler det om at samle lodder. Det antal lodder du samler, er det antal gange, du er med i konkurrencen. Du kan samle 4 lodder i alt, Konkurrencen slutter lørdag d. 1 Februar 20134, hvorefter vinderen vil blive kontaktet.

vindVigtigt: Husk at skrive din mail, samt hvor mange lodder du deltager med.

Sådan samler du lodder:

 • 1 lod for: at ‘synes godt om’ SeptemberBLOG på Facebook HER
 • 1 lod for: at følge SeptemberBLOG på Bloglovin her:
  Follow on Bloglovin
 • 1 lod for: at dele dette opslag med dine veninder på facebook
 • 1 lod for: at skrive en kommentar til dette indlæg med en god begrundelse for, hvorfor netop du skal vinde.

SeptemberBLOG & Frk.September ønsker held og lykke!! :)

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

7 tanker om "Giveaway – Vind en hårfarve fra Garnier Nutrisse"

 1. Jeg deltager med 1 lod for begrundelsen:
  Lige nu skal der en fornyelse til. Mit hår ser rigtig trist ud i den kolde vintertid…det er simpelthen helt ustyrligt i frostvejr, så jeg håber en hårfarvning kan give mit hår et smukt look, så jeg også selv kan genvinde mit gode humør

 2. Deltager med et enkelt lod. Jeg skal vinde, fordi jeg aldrig har prøvet at farve hår, og især fordi mit hår er begyndt at blive gråt, så nu vil jeg altså i gang med det!

 3. Efter endelig at være kommet af med min brune farve, som jeg farvede mit med for noget tid siden, kunne jeg virkelig godt tænke mig at farve mit hår lyst, og få min oprindelige farve igen, da det lige nu er lidt underligt – ens hår bliver vidst aldrig det samme efter en farvning.. Og jeg med sikkerhed opdaget, at jeg er en ægte blondine (altså i forhold til hvad der klæder mig bedst.. 😉 )

  Kh. Charlotte 😀
  (hvis det tæller som en god begrundelse, så har jeg tre lod :-)

 4. Jeg skal vinde fordi jeg er gravid og har termin her d. 4/3 og jeg har ikke farvet hår siden jeg fandt ud af jeg er gravid så jeg trænger til at der skal ske noget.
  Krydser hvad krydes kan.

  Deltager med 3 lodder :)

  /[email protected]

 5. Jeg synes jeg har fortjent at vinde, fordi mit hår trænger til lidt ekstra nu, hvor jeg snart skal på jobjagt efter at være blevet fyret.

 6. Jeg deltager med 3 lodder :)
  Jeg skal vinde, fordi jeg er ved at få en (større) udgroning, og da jeg er på dagpenge, og sidder alene med en husleje på 5000, er det svært at få overskud af penge til den slags selvforkælelse… :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>