Få 20% på Eames replica stole i grøn – MANGE forskellige


UPDATE: Lakeland Furniture er desværre stoppet med at sende Eames Replica møbler til Danmark! Jeg ved, at der er meget interesse for netop Eames, og har derfor kigget på andre sider der også sælger Eames, for at skaffe en ny rabatkode til jer. Jeg har lagt vægt på god kvalitet, gode anmeldelser og på sikkerhed. Jeg har snakket med firmaet www.Goodfurn.com som har topkarakter hos Trustpilot og som sælger virkelig fine Eames Replica. De er en smule dyrere end Lakeland, men for de sidste penge får du møbler der er endnu bedre. Fx bedre kvalitet og pænere mere korrekte detaljer (fx sorte skruer som på den originale)

Du kan læse om dem i indlægget HER.
Goodfurn har givet mit rabatkoden DENMARK2016 som giver 15% på alt på siden.

-Frk.September

_____________________________________________________________________________________

eames stole i grøn replica

 Lakeland fejrer St. Patrick’s day

Jeg vil bare lige gøre opmærksom på, at Lakeland Furnitures giver 20% på alle deres grønne stole indtil d. 21/3-2014 . Hvilket vil sige, at du kan spare 20% på deres lækre Eames replica stole 😀

Jeg har købt fra Lakeland to gange før. Første gang købte jeg de almindelige Eames DSW replica stole i hvid (indlægget kan du læse HER) og anden gang købte jeg en Eames rocker/gyngestol (den kan du læse om HER)

Begge gange har jeg været meget imponeret over kvaliteten i forhold til prisen. De er nemlig super billige, men virkelig fine og robuste. Derudover er de begge ankommet inden for en uge :)

Rabatkode: PADDYDAY
Sådan gør du:

 1. Vælg de stole du gerne vil købe
 2. Tryk på “view your basket” i højre hjørne
 3. Indtast koden PADDYDAY
 4. Rabatten fratrækkes nu automatisk :)
 5. Ps: Koden virker kun indtil d. 21/3

Klik HER for at gå til Lakeland Furnitures hjemmeside. (Update: Lakeland er stoppet med at sende Eames Replica til Danmark, men du kan i stedet købe dem på Goodfurn.com, læs mere HER)

Af grønne Eames Replica stole finder du disse:

Billige eames stole replica

Skal du gøre brug af tilbudet? Hvis ja, hvilken Eames stol er så din favorit? :)

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

7 tanker om "Få 20% på Eames replica stole i grøn – MANGE forskellige"

 1. Hejsa
  Jeg er netop lige falder over din blog. Hvor er den en dejlig stor hjælp og ikke mindst inspiration :)
  Jeg læser den triste nyhed om Lakeland:( men inde på goodfurn synes jeg ikke jeg kan finde eames daw stolen med Chrome ben. Ved du om de også sælger dem, eller er det kun dem med træben?

  • Hej Melek.

   Tak :) Jeg kan heller ikke finde den derinde, men Lakeland solgte den heller ikke, så måske den model slet ikke laves med chrome ben?

   Kh Frk.September

   • Hej igen frk september
    Kender du evt andre gode sider, som også sælger eames stole til nogenlunde samme pris som Lakeland gjorde? På goodfurn koster 4 stole inkl rabatten lige knap 1000 kr mere i forhold til Lakeland. Det er lidt dyrt

    • Hej igen.
     Nej, det gør jeg desværre ikke. Det er måske lidt dyrere, men nu er Lakeland jo ikke længere end reel mulighed og i forhold til originalprisen sparer du jo virkelig mange penge.

     Kh Frk.September

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>