DIY trælysestager


Så er det blevet tid til endnu en DIY (gør-det-selv). Denne gang er det mig selv, der har været i gang, og jeg er egentlig ret godt tilfreds med resultatet (Indsæt selv en smiley med tommel op)

Trælysestagerne er enormt simple, og er derfor hurtige og lette at lave – alle kan altså være med på denne DIY. Jeg har med vilje ikke lavet lysestagerne helt lige, da jeg synes det er lidt charmerende, og uhøjtidelig, med de skrå flader (Arh, who am I kidding, jeg er vidst bare dårlig til at save 😉 )

.lysestager2lysestager1

Materialer:

 • Træet har jeg “lånt” hjemme fra svigerfars brændestabel, så tag en tur i skoven, og find det stykke træ, du gerne vil pryde dit hjem med.
 • Lysene er købt i Søstrene Greene til omkring 3,5 kr. stykket.
 • De sorte holdere er købt i Sinnerup (Det gamle Bahne) til mellem 15 og 25 kr., alt efter hvilken størrelse du vælger. Findes også til fyrfadslys.
 • En sav og lidt sandpapir

Sådan gør du:

 • Find det træ du gerne vil bruge og sav det i passende størrelser. Brug lidt sandpapir til at file kanterne/fladerne med. Holderne kan evt. også blot sættes ned i det samme stykke træ, det kunne også se super fedt ud.
 • Holderne er monteret med en “skrue”, så du blot ved håndkraft kan skrue dem ned i træet.
 • Sav, fil, skru. 1-2-3, du er færdig! Bliver det nemmere?

Hvad synes du om DIY trælysestagerne? Er de noget for dig?

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

2 tanker om "DIY trælysestager"

  • Hej Ulla,
   Tak for din kommentar, jeg synes også selv, at de er blevet rigtig sjove :)
   Stagerne findes, af hvad jeg ved, desværre ikke I andre farver. Men deres overflade er lidt “rå”, så jeg tror sagtens, at du selv kan male dem.
   Rigtig god weekend.
   Frk.September

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>