DIY // Nyt liv i gamle ting


Så er jeg klar med endnu en DIY. Denne gang har jeg kastet mig over nogle ting, som jeg havde stående, men som blot har været gemt væk på loftet. Jeg har på mystisk vis, desværre, fået slettet førbillederne, så dem må I tænke jer til. Bladholderen var brun, som i virkelig grim brun (!) og spejlet var i en udifinerbar lilla-agtig farve. De var grimme og kedelige, men nu er de blevet FINE og har fået nyt liv igen! Jeg er bestemt blevet stor fan af at puste nyt liv i gamle ting.

Sådan gør du:

  1. Slib – tør af – slib  tør af – slib – tør af. (Grib sandpapir og armmuskler)
  2. Spray!

HUSK:

  1. Spray lette, tynde lag, vent et par minutter og spray igen. Dette forsættes indtil farven dækker helt. Hellere spray mange gange, idet farven vil løbe og se grim ud hvis du sprayer for meget på, på én gang.
  2. Spray ALTID udendøres. Læg nogle aviser på græsplænen eller fliserne og spray kun hvis det ikke blæser for meget.

Det er altså super let, og du kan få næsten enhver ting til at fremstå ny og flot. Jeg købte spraymaling i Silvan til kun 47 kr., og der findes virkelig mange flotte varianter i både mat og shine. Slib altid din ting først, eller spray med en god grunder (begge dele kan købes i et hvert byggemarked)

Resultatet ses her, jeg synes selv at det er blevet super godt! :) Hvad synes I?

bladholderspejl-Frk.September

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>