Smed og maskin værksted

til bygge- og anlægsvirksomheder, industri- og produktionssektoren, offentlige og private fjernvarmeselskaber samt arkitekter og ingeniørfirmaer

Din smed i København, Sjælland og omegn.

Velkommen til MP Industri ApS

Hvad siger vores kunder?

Ekspertise i En Række Metaller

Hos MP Industri ApS har vi specialiseret os i smedearbejde med en bred vifte af metaller, der imødekommer forskellige behov og applikationer. Vores erfarne smede har den nødvendige ekspertise til at arbejde med følgende metaller på smedeværkstedet:

  • Vores rustfrit stål smedearbejde garanterer holdbarhed og korrosionsbestandighed. Vi leverer skræddersyede løsninger, der opfylder de højeste standarder.

  • Aluminium smedearbejde tilbyder letvægtsløsninger med enestående styrke. Dette er ideelt til en række applikationer, herunder transport og byggeri.

  • Kobber er kendt for sin fremragende varmeledningsevne. Vi udfører præcisionsarbejde med kobber til varmevekslere og elektriske komponenter.

  • Titan er et let, holdbart metal med en bred vifte af industrielle anvendelser. Vi kan forme titan til dine specifikationer.

  • Messing smedearbejde tilbyder en unik kombination af æstetik og funktion. Det bruges ofte til dekorative og mekaniske formål.

  • Vores smede kan arbejde med galvaniseret stål, der er behandlet for at modstå korrosion, hvilket gør det velegnet til udendørs anvendelser.

  • Ud over de nævnte metaller er vi i stand til at arbejde med en bred vifte af andre metaller efter behov.

Uanset hvilket metal der kræves til dit projekt, kan du regne med vores ekspertise og præcision. Vores smede kombinerer traditionelle færdigheder med moderne teknologi for at levere resultater, der opfylder dine forventninger og behov.

MP Industri - A vertical display showcasing various metals including rust-resistant stainless steel, ordinary steel, aluminum, copper, titanium, brass, an

Let’s work together

Vi glæder os til at høre fra dig! Har du spørgsmål, brug for yderligere information eller ønsker du at diskutere dit kommende smede projekt? Udfyld venligst nedenstående kontaktformular, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Dansk smedefirma og maskin værksted - bygget til holdbarhed

  • MP Industri svejser fjernvarme

    Svejsning af fjernvarmerør og muffe montage

    Har du brug for en smed med speciale i svejsning af fjernvarmerør og muffe montage?

  • Cortenstål kant

    Cortenstål til anlægsprojekter

    Opnå imponerende landskabsdesign med vores stål til anlægsprojekter. Vores smedefirma laver stilfulde stålbede, støttemur og bedafgrænsning, der passer perfekt til professionelle anlægsgartnere og landskabsentreprenører.

  • Laserskæring og CNC-Skæring

    laserskæring

    Hurtige produktionstider uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om det er enkeltstående prototyper eller større produktionsmængder, tilbyder vi skræddersyede laserskæring på vores smedeværksted, der passer til dine specifikke behov.

  • Billede af vores forskellige stålkonstruktioner

    Stålkonstruktioner af høj kvalitet

    Vi tilbyder skræddersyede stålkonstruktioner, der passer til dine specifikke behov. Besøg vores produktside for at udforske vores sortiment og se, hvordan vores smed og maskin værksted kan opfylde dine projektkrav med pålidelige resultater.

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

  • Svar: Valg af materiale afhænger af projektets krav. Vi tilbyder rådgivning for at hjælpe dig med at vælge det mest egnede materiale, herunder rustfrit stål, aluminium og mere.

  • Svar: Vi har både kapacitet til at udføre smedearbejde på stedet og på vores maskin værksted, alt afhængigt af projektets karakter og krav.

  • Svar: Vi er tilgængelige for akutte reparationer og vedligeholdelse 24/7. Kontakt os hurtigt, og vi vil reagere hurtigt.

  • Svar: Ja, vores eksperter kan hjælpe med designrådgivning og udvikling af smedeløsninger til dine behov.

  • Svar: Prisen varierer afhængigt af projektets omfang og krav. Kontakt os for at få et tilpasset tilbud.

  • Svar: Ja, vi kan udføre småskala smedearbejde til boligprojekter og tilbyder tilpassede løsninger til hjemmet.

  • Svar: Vi følger strenge miljømæssige retningslinjer og anvender bæredygtige metoder og materialer i smedearbejdet for at minimere vores miljøpåvirkning. Du kan se vores certificeringer i bunden af siden

  • Svar: Ja, vores ekspertise omfatter smedearbejde til luftfarts- og rumfartsprojekter, herunder specialiserede materialer og krav.

  • Svar: Ja, vi har erfaring med at levere smedearbejde til restauranter og fødevareindustrien, herunder specialtilpassede løsninger til køkkenudstyr.

“Næste gang i overvejer at få et tilbud på en smedeopgave, tænk på os - så sender vi et godt tilbud retur.”

— Marinus Pedersen, Direktør

Smed og maskin værksted i Hjertet af Sjælland:

Vores dedikerede smede bringer årtiers erfaring og ekspertise til hvert projekt. Vi er specialiseret i at arbejde med rustfrit stål, aluminium og andre metaller, og vi udfører smedearbejde af højeste kvalitet.

Smedeværksted med Fokus på Præcision:

Vores topmoderne smedeværksted er udstyret til at håndtere enhver udfordring. Vi kombinerer håndværksmæssig præcision med moderne teknologi for at sikre fremragende resultater.

Lokalt Smedefirma med Global Kvalitet:

MP Industri ApS er stolte af at være en lokal smedevirksomhed, der opretholder internationale standarder. Vi serverer, leverer og montere i København, Sjælland og hele Danmark.

Kontakt os i dag:

Har du brug for en erfaren smed i Slagelse, Næstved, Sorø, Vordingborg, Østerbro, Lyngby, Odsherred, Ringsted eller andre steder i Sjælland? Vi er klar til at hjælpe dig med dine smedebehov. Kontakt os for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan skabe noget unikt.