DIY glimmernegle vol. 2 // Grøn og guld


Okay, jeg indrømmer det ;), efter jeg lavede mine vinternegle (se dem i dette indlæg) er jeg gået i glimmer-selvsving. Denne gang var det grøn + guldglimmer der fangede min interesse. Resultatet blev super fedt, selv om dette superdårlige billede (sorry) ikke yder dem spor retfærdighed.

grønglimmer

Jeg brugte en mintgrøn neglelak fra OPI og “Gilded Lily” guldglimmer fra Sally Hansen. Dog kan jeg ikke finde sidstnævnte på nettet, så jeg har derfor fundet to andre guldglimmer, som du evt. kan bruge i stedet for. “Another polish joke” fra OPI ligner ikke en rigtig guldglimmer på billedet, men det er den, blot med meget små stykker. “Gold leaf” fra Loreal har til gengæld store stykker guld, men jeg er sikker på, den vil være super flot på. Bruger du den fra Sally Hansen, så skal du være opmærksom på kun at bruge meget lidt.

Du finder den mintgrønne OPI på Lookfantastic HER, OPI i guld HER og Loreal guldglimmer på Magasins hjemmeside HER. De koster henholdsvis 105 kr., 48 kr. og 45 kr. (Og husk at Lookfantastic har gratis fragt)

grønglimmernegle

 

Hvis du er Essie typen, så vil jeg anbefale disse tre, som du finder på Nicehair HER.

essiegrønguld

Hvad synes du? Er du fan? :)

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>