Billigt verdenskort


Verdenskort er det helt store hit til boligen. Hæng det fx op i din stue, eller på dit kontor. Jo større billede, jo bedre. På Amazon finder du et stort udvalg i både plakater, billeder m.m.

Jeg har fx fundet dette verdenskort som plakat til kun 37 kr., hvilket er super billigt!! Jeg har også fundet et “skrabe” verdenskort, hvilket vil sige, at du kan skrabe de lande du har besøgt, og lave dit helt eget individuelle verdenskort – dét er virkelig en sjov idé. Dette kort koster 103 kr., og er virkelig ideel som gaveide til personen der har alt, eller til den nybagte student der er på vej ud for at se verden.

På Amazon skal man dog købe for 222 kr. for at få gratis fragt, men der er ikke den ting, der ikke findes på Amazon, så det burde ikke være noget problem at købe for 222 kr.. Se fx mange af mine andre indlæg for at finde inspiration.

Klik her for at købe World-map plakat 

Klik her for at købe Scratch World-map plakat

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>