Billigt Superellipse spisebord – af Piet Hein


Så er den her, klassikeren over alle klassikere. Superellipsebordet!
Superellipse er et elegant, enkelt, men meget smuk spisebord, designet af Piet Hein og Bruno Mathsson tilbage i 1968. Skønt det måske synes som mange år siden, er det stadig så moderne, at vidste man ikke bedre, ville man tro, at det var designet for nyligt. Der er simpelthen tale om en sand klassiker, en klassiker der aldrig går af mode.
Superellipsebordet er lavet i hvid laminat med bordkant i matpoleret aluminium og spændeben i forkromet stål.
På Room21 kan du “sammensætte” superellipsebordet så det passer til dine behov. Vælg fx mellem to højder; 70 eller 72 cm, og bordpladestørrelser i 180×120, 150×100, 135×90, 170×100, 240×120.
Priser afhænger selvfølgelig af, hvilken størrelse du vælger, men et spisebord i 180×120 koster 13.916 kr., hvilket er super billigt for forhold til andre netbutikker/fysiske butikker. Er du dog så heldig at finde det billigere andre steder, så kontakt endelig Room21, de kører nemlig med prisgaranti, hvilket gør, at du får bordet til sammen pris som du evt. skulle have set det andet sted.
Sidst, men ikke mindst, er der naturligvis gratis fragt, så billigere bliver det simpelthen ikke.

Klik her for at købe Superellipse spisebordet designet af Piet Hein

Du kan evt. også købe Superellipsebordet sammen med 7’er stolene fra Arne Jacobsen, så er der endnu flere penge at spare.

Klik her for at se de forskellige tilbud på Superellipsebordet + 7’er stolene

 

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG