Billigt regntøj til børn // VicceDrea BørneBLOG


“Når regnen regner oppe på taget, så regner vi lige på hovedet tilbage, med en rød haveslange, så regnen bli’r bange, og står der med en lang våd tud”.

Regnen vælter ned i disse dage, men en smule regn skal selvfølgelig ikke stoppe raske og rørig børn i at komme udenfor. Der er nemlig ikke noget, der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Men har dit barn den rette påklædning til at begive sig ud i regnen? Hvis ikke, eller hvis det blot trænger til en udskiftning, så se med her :)

Her finder du regntøj til både piger og drenge, og der er næsten ikke den farve, du ikke kan finde. Der er mærker som CeLaV, Viking, Molo, Playshoes, Lego og mange, mange flere. Der er gratis fragt OG gratis bytteservice på alt, så billigere bliver det næsten ikke. Så hvad enten du er på udkig efter et par pyttemålere (gummistøvler ;)), en regnjakke eller måske et bar regnbukser, så finder du det lige HER.

regntøj piger

regntøjpiger

-Frk.September for VicceDrea BørneBLOG

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>