Billigt New Generals børnetøj – økologisk og bæredygtigt børnetøj.


NEW GENERALS: Økologisk og bæredygtigt børnetøj. Køb det billigt her, priser fra kun 279 kr.

Er du på jagt efter noget fedt og anderledes tøj til dit barn? Tøj med masser af kant og  lækre detaljer? Så er det New Generals, du skal tage et kig på. New Generals er mere end blot børnetøj. Dette mærke favner bredt og betegner sig selv som værende et både socialt, miljømæssigt, økonomisk OG økologisk bæredygtigt mærke.

Alle disse ting gør New Generals til frontløbere for en hel ny tilgang til børnetøj. En tilgang der betragter bæredygtig produktion og etisk adfærd som en absolut nødvendighed for at drive en virksomhed. Det handler om at tage ansvar og stå til ansvar. Fx ved at stå  til ansvar over for produktionen af tøjet, sikre bedst mulige arbejdsvilkår og derved tage ansvar for, at børneforældre, med god samvittighed, ENDELIG har et 100% bæredygtigt mærke, de kan komme deres børn i. New Generals stærke brand værdi og innovative tilgang til at skabe øko-mode, samt produktet: deres super lækre børnetøj, gør dem til vindere, og vi er ikke et sekund i tvivl om at denne tankegang er vejen frem.

New Generals findes til både piger og drenge i alderen str 62 / 3 mdr til 140/ 10 år. Priserne ligger fra 279 kr. til 1149 kr., hvilket er super billigt for dette mærke!! Og selvfølgelig kommer alt fra New Generals med gratis fragt. Billigere finder du simpelthen ikke New Generals.

Så har du lyst til at bakke op om denne tilgang, klæde dit barn i økologisk tøj, og samtidig være med til at gøre en forskel? Så er det New Generals du skal vælge!

Klik her for at købe billigt New Generals børnetøj

New generals1 New generals2 New generals3

Follow on Bloglovin

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>