Billigt kvalitets vintertøj til børn – Viccedrea børneBLOG


overtoej

Efteråret er over os, og om lidt følger et par kolde, måske endda snerige, måneder. Det er derfor vigtigt, at du allerede nu får købt vintertøj til dit barn, da alt det bedste ryger hurtigst. Når man køber vintertøj, er det vigtigt ,at finde noget der holder barnet godt varmt, og som huden kan ånde i. Barnet bliver jo varm af at lege uden for, og hvis denne damp ikke kan komme ud, vil det medvirke til, at barnet vil fryse endnu hurtigere, da dampen lynhurtig vil blive kold og sætte sig som et koldt tæppe om barnet.

Jeg vil derfor gerne slå et slag for mærkerne Hummel, Joha, Nova Star, Mini A Ture, Name It, Katvig, Reima, Ticket to Heaven og CeLaVi som alle laver kvalitets vintertøj til børn. Disse mærker finder du, med gratis fragt og gratis bytte, lige HER.

Hvad du skal overveje før du køber vintertøj til dit barn:

Det er nu ikke fordi, det er så svært at købe vintertøj til børn. Dog skal du overveje hvilken funktionalitet tøjet skal have. Skal der være lommer, skal de være nemme at åbne og lukke, skal det være med lynlås eller velcro – og hvor skal der være snefang? Er det et yngre barn, er en flyverdragt en god ide, da den er let at at tage af og på. Et ældre barn vil måske foretrække skibukser/overtræksbukser og en vinterjakke.

Til drengene: Find kvalitets vintertøj/overtøj til drenge på Boozt HER og Stylepit HER.

overtoej dreng

Til pigerne: Find kvalitets vintertøj/overtøj til piger på Boozt HER og Stylepit HER

vintertoejpige

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>