Billigt Katvig børnetøj til piger. Kjoler, velourbukser, m.m.


Find billigt Katvig børnetøj til piger her. Størrelse 50 til 152 – alt sammen med gratis fragt.

Klik her for at købe billigt Katvig børnetøj til piger

 

Her på gratis-fragt ELSKER vi Katvig! Vi elsker deres tøj, vi elsker deres design, og vi elsker det, de står for. Hos Katvig finder du alt, hvad du behøver til dit barn, vi har dog tilladt os at vælge tre ting ud, som vi synes er ekstra fine.

Den første er en blød langærmet velourkjole i en lækker lilla farve. Den er perfekt til denne kolde vintertid, og kan bruges med et par tykke strømpebukser under. Kjolen er lavet i 80% økologisk bomuld og 20% recycled polyester, du kan derfor med god samvittighed give din lille prinsesse denne sag på.

Klik på billedet for at gå til den viste kjole

Katvig Classics Velourkjole - Lilla Stor

Den næste ting vi vil slå et slag for, er denne strikket heldragt. Kan det blive mere sødt?
Denne dragt er ligeledes perfekt til de kolde vinterdage, kan bruges alene, eller under andre stykker tøj. Heldragten har stolpelukning foran samt trykknapper mellem benene, som gør det lettere at skifte den lille. Dragten er fremstillet af 50% økologisk bomuld + 50% uld

Klik på billedet for at gå til den viste heldragt

Katvig Strikket Heldragt - Uld - Sort Lilla

Som rosinen i pølseenden har vi de sødende, og blødende, velourbukser i brun. Med store lommer foran, og bindebånd i livet, er alle børn klar til at tage på eventyr. Disse bukser er desuden en del af Katvig Classics serien – dvs. en serie der er fast sortiment hos Katvig, fordi kunderne elsker dem! Velourbukserne er lavet af 80% økologisk bomuld og 20% recycled polyester.

Klik på billedet for a gå til de viste velourbukser

Katvig Classics Velourbukser - Brun

 

På alt tøjet fra Katvig er der naturligvis GRATIS FRAGT, så det eneste du betaler for, er de varer du køber. Billigere og bedre bliver det vidst ikke.

Klik her for at købe billigt Katvig børnetøj til piger

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>