Billigt Hust & Claire tøj til børn – Bukser, bluser, kjoler, t-shirts m.m.


Billigt Hust & Claire tøj til drenge og piger i alderen 0 til 12 år. Priser fra 39 kr. Kvalitetstøj til børn.

Så er det nu, du skal slå til, hvis du vil have fingrene i noget lækkert og billigt tøj fra Hust & Claire. Hust & Claire er kendt for deres unikke pasform og deres super gode kvalitet. Hust & Claire er et dansk mærke der blev grundlagt af Anders Hust i 1975, og siden da har det voksede sig stort og er kendt i mange lande verden over. Hust & Claire laver moderigtigt tøj til børn i alderen 0 til 12 år, og laver tøj til både piger og drenge. Kvaliteten af tøjet er imponerende god, men samtidig er der tænkt over prisen, så de fleste kan være med. Priserne ligger nemlig fra 39 kr. til 349 kr., så du kan derfor NEMT få et super lækker sæt tøj til dit barn for under 600 kr. Deres vintertøj koster mellem 500 kr. og 700 kr. stykket, hvilket også må sige at være billigt for kvalitets vintertøj.

Find tøjet HER.

Nederunder har jeg fundet to sæt tøj, som jeg synes er super fint, og meget passende til denne sæson. Det første sæt består af en kjole med tigerprint til kun 199 kr. og et par armygrå bukser med lækre detaljer. Kom kjolen løst ned i bukserne og skab et lækkert afslappet look til din pige. Kjolen kan selvfølgelig også bruges som kjole og kombineres med et par ensfarvet strømpebukser og en langærmet bluse.

Hust  Claire kjoleHust  Claire buks

Til den friske dreng har jeg fundet dette blå-i-blå sæt. Bukserne koster 329 kr. og blusen er sat ned med 50%, så den nu kun koster 164 kr. Blusen har det kendte sømandsstrik på brystet og de kendte “lapper” på albuerne – super trendy. Og så får du altså et sæt Hust & Claire tøj til kun 493 kr., det er et tilbud der vil noget. Super billigt!

Hust  Claire cardiganHust  Claire jeans

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>