Billigt badetøj til børn


badetoej

Hvis du endnu ikke har fundet badetøj til dit barn/dine børn, så er det vidst på tide at komme i gang. Pludselig er sommeren over os, og haps, så er alt det bedste badetøj væk. Personligt er jeg helt vild med badetøjet fra Hummel. Det meste badetøj derfra har nemlig UV-beskyttelse indbygget, hvilket er nødvendigt til de aller mindste (læs mere om solbeskyttende tøj HER). Derudover laver Speedo nogle virkelig fine badedragter til de lidt større piger – til de små prinsesser vil jeg anbefale Katvig og Mini A ture. Til de lidt større drenge laver Puma nogle super seje badeshorts og til de lidt mindre er Hummel og Småfolk mine absolutte favoritter.

Så er du på jagt efter lækkert og billigt badetøj til dit barn, så er du havnet det rigtige sted. Der er desuden gratis fragt på ALT badetøjet, samt gratis bytteservice – to ting der virkelig betyder noget, når man handler på nettet. Badetøjet finder du HER. Jeg håber, du finder hvad du er på udkig efter!

Frk.September – VicceDrea børneBLOG

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>