Billigt babylegetøj – Label Label, Manhattan Toy, Sassy og Tiny Love


Priser fra 89 kr. Babylegetøj fra alle de kendte mærker.

Det er vigtigt at have det rigtige legetøj til sit barn. Vigtigt at stimulere barnets sanser og udvikle motorikken. Med babylegetøj fra mærkerne Label Label, Manhattan Toy, Sassy og Tiny Love er det netop hvad du har mulighed for. Alle mærkerne har udmærket sig i at lave kvalitets legetøj til babyer, som netop stimulerer og udvikler.

Tiny Love: Dyrebogen med lyde og sjove billeder vækker nysgerrighed og opmuntrer barnet til at røre ved bogen og aktivere lys og lyde med den elektroniske bi.

Label Label er mest kendt for deres elskede sutteklude. De findes i mange forskellige dyrevarianter, og er lavet i forskellige materialer, med forskellige teksturer, så barnet kan registrere forskellene og stimulere dets sanser. Unik gave til det unikke barn.

Manhattan Toy: Den kendte og prisvindende Skwish rangle er kommet for at blive. Skwish raglen kan bøjes og foldes, vrides og hives i – uden at gå i stykker. Giver din baby en masse udviklende aktivitet.

Sassy Aktivitetskæden fra Sassy er fyldt med sjove bjælder og knitrende lyde. Aktivitetskæden er lavet i bløde materialer og stærke farver. Kan spændes fast og bruges til både i både vognen, autostolen og kravlegården.

Der er naturligvis gratis fragt på alt babylegetøjet, samt dag-til-dag levering. Så køb den perfekte gave allerede i dag, og glæd babyen eller dets forældre, om få dage.

Klik her for at købe billigt babylegetøj. Label Label, Skwish, Sassy og Tiny Love

Klik på billedet for at gå til det viste babylegetøj

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>