Billige strømpebukser – Fra Vouge, Oroblu, Decoy og Pieces


Strømpebukser er én af de få ting, der aldrig går af mode. Og efterhånden kan du få dem i alle farver og med eller uden prints. Og en ting man altid skal have i sin garderobe er et par hudfarvede og et par sorte strømpebukser. Så hvis du er på jagt efter et par nye strømpebukser, så se med her.

Jeg har fundet nogle virkelig lækre strømpebukser. Det første er et sort par fra Vouge til 149 kr., og her er der virkelig tale om kvalitet. Vouge ‘Silhouette control top’ strømpebuksen har høj talje med løftende effekt, indvendig gummikant og er i farven 50 den. Den er flot.

De næste er også fra Vouge og hedder ‘Sensual touch’. De har en skinnende effekt, og er perfekte til shorts eller kjole. De koster kun 89 kr.

Den sidste jeg vil slå et slag for er Orblu, der også laver en masse lækre strømpebukser. Her er ternet model til kun 65 kr. Hvilket også er super billigt.

Er ovenstående strømpebukser ikke lige dig, kan du finde en masse andre lækre modeller. Hele 148 forskellige, for at være helt præcis. Der er priser fra 39 kr. til 199 kr. og strømpebukser fra følgende mærker; Oroblu, Pieces, Sneakey Fox, Vouge, Dim, Decoy, Baci, Crossbow, Happy Socks og Modström – og så er der selvfølgelig gratis fragt.

Find dem HER.

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>