Billige stofbleer


Køb billige stofbleer her. Mange forskellige skønne farver. Priser fra kun 24 kr. samt GRATIS FRAGT.

Alle med børn ved, hvor vigtige stofbleer er. De kan nemlig ikke kun bruges som bleer, men til alle mulige praktiske ting, som fx amning, skiftning, madning osv. Stofbleer er uundværlige når man har et lille barn i huset. De har tusindvis af anvendelsesmuligheder, og er der rigtig gang i den, så bliver der, højst sandsynligt, brugt og udskiftet en del stofbleer på blot én dag?

Det er derfor vigtigt at have nogle gode stofbleer. Stofbleer der kan tåle at blive vasket mange, mange gange og som stadigvæk er dejlige at røre ved. Du kan finde stofbleer i alverdens farver og prints, men kan også købe de helt originale hvide stofbleer. Stofbleerne kommer fra følgende mærker; Name it, Holly’s, Sebra og Småfolk, og koster, alt efter hvilken farve, model og mærker du vælger fra 24 kr.. Du kan købe dem enkeltvis eller i en pakke med hele 12 stk. til kun 199 kr. Alle stofbleerne er selvfølgelig lavet i 100% bomuld, så de let kan vaskes og tørretumbles. Desuden er der gratis fragt, så det eneste du skal betale for er de varer du kommer i kurven.

Billige stofbleer kan købes både Stylepit HER og Kids World HER. Begge sider har gratis fragt, samt et stort udvalg i lækre, kvalitets stofbleer til billige penge.

Jeg håber du fandt hvad du søgte? Er du på udkig efter stofbleer fra mærket Pippi, så har jeg desuden lavet et helt indlæg om disse. Indlægget kan læses HER.

stofbleer pippi

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

En tanke om "Billige stofbleer"

  1. Hej med dig

    Super fint indlæg – og jeg kan, som mor, kun anbefale stofbleerne. De er super smarte, og så elsker børnene at have dem på.

    Kærligst Sophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>