Billige sovedragter og køredragter. Ej Sikke Lej, Molo, Katvig m.fl.


På jagt efter en sovedragt eller køredragt til dit barn? Så se med her.

Det kan være en kold fornøjelse at ligge i en barnevogn, også selvom man er gemt godt væk under dyner og træpper, det er derfor vigtigt at du finder en ordentligt sovedragt/køredragt til dit barn. Jeg har samlet en række dragter som jeg synes du skal tage et kig på. Her er noget for en hver pengepung og for en hver smag.

Du finder kørerdragter og sovedragter fra følgende mærker: Ej Sikke Lej, Molo, Katvig, Reima, Pippi, Tiny Minymo, Mikk-Line, Joha, Mee Too, Mala, Småfolk og Celavi. Priserne ligger fra 149 kr. til 649 kr. og så er der, som altid, GRATIS FRAGT!

Køre- og sovedragterne kan findes HER.

Jeg har valgt de tre nedenstående ud, men på siden finder du hele 40 forskellige at vælge imellem. Der er både til de helt små og til de lidt større, samt mange farver og prints at vælge imellem.

Denne skønne lilla termodragt er fra Ej Sikke Lej og koster 649 kr. Den har indvendigt fleece i lyselilla, aftagelig hætte, dobbelt lynlås samt rib med håndled og ankler.

Ej Sikke Lej Termo Heldragt m. Foer - Lilla

Denne fleecedragt er fra Katvig og koster 449 kr. Dragten er med ombuk ved hænder og fødder, aftagelig hætte, knapåbning ned gennem den ene side og bomuldsfoer i hele dragten. Et hvert barn vil elske at svøbe sig i denne herlige dragt

Katvig Fleecedragt - Marineblaa

Den sidste jeg har valgt at vise er denne heldragt fra Molo. Den koster ligeledes 449 kr. og så er den fyldt med lækre detaljer! Tjek fx de koksgrå kanter, og lommerne foran – det er da for sødt! Dragten er med ombuk ved hænder og fødder – så der ikke kommer unødig vind på hænder og fødder.

Molo Fleecedragt - Lilla m. Aqua Groen

Klik her for at købe billige sovedragter og køredragter

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>