Billige Sorel støvler – Til kvinder, mænd & børn


sorel

Jeg har et par Sorel støvler, og jeg KNUS-ELSKER dem. De er simpelthen SÅ dejlige! Hvordan jeg har levet 25 vintre uden dem, kan jeg have svært ved at forstå. Jeg vil derfor anbefale ALLE til at investerer i et par fantastiske Sorel støvler – jeg lover at du ikke vil fortryde det! Jeg har selv den sorte støvle, med hvid kant, som kan ses i nederste række på nederste billede.

Sorel støvlerne er både vind- og vandtætte og så er de dejligt varme. De er faktisk så varme, at de kan klare helt ned til minus 40 grader. Selve støvlen er lavet i naturgummi og nylon, og har derudover en varm indersok i 100% uld. Der er derfor kun brugt gode kvalitetsmaterialer, så køber du en vinterstøvle fra Sorel, har du en støvle, du kan bruge i mange år fremover.

Sorel laver støvler til både kvinder, mænd og børn og fås derfor i størrelser fra 28 til 46. Lige nu er der tilbud på flere af modellerne, så det er om at slå til nu, hvis du vil spare et par kroner :) 

Sorelstøvler til børn finder du på HER.

Sorelstøvler til mænd finder du HER.

Sorelstøvler til kvinder finder du HER.

Stylepit sælger også Sorelstøvler til hele familien, dem finder du HER.

Her kan du se nogle af de forskellige modeller:

sorel mænd kvinder børn støvler

 

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>