Billige Police ure til mænd


På jagt efter et moderigtigt ur? Så er det Police, du skal have fat i. Police laver de fedeste ure til mænd, og har mange forskellige varianter og modeller at vælge imellem. Police urene koster fra 749 kr. til 2499 kr., der er hele 46 forskellige at vælge imellem, og så er der, som altid, gratis fragt på alle modeller.

Nedenunder har jeg fundet tre, som jeg synes er super fine. Det første er i rustfrit stål med Quartz urværk og sort læderrem. Jeg er vild med de orange detaljer, den sorte urkasse, samt alle de små lækre detaljer og funktioner.

Det andet er en mere sporty slags med silikone rem. Uret er lavet i mineralglas, og har tre chronografer kontraster på viserne.

Det sidste er til manden, der tør at være lidt mere alderledes. Det er et herreur med blåt coatet rustfrit stål, Quartz urværk og orange læderrem. Så lækkert!

Har du fået lyst til at forkælde dig selv, eller måske din kæreste, med et lækkert ur fra Police, så tjek nedenstående link, og start din shopping med det samme.

Klik her for at købe billige Police ure til mænd

Klik på billedet for at gå til det viste Police ur

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>