Billige MTB / Mountainbikes til mænd


Det kan være noget af en jungle at kigge efter en ny cykel. Der findes nemlig rigtig mange cykelforhandlere på nettet. Både dårlige, middel gode og gode (samt alt ind  imellem). Jeg har dog fundet en side, som jeg gerne vil slå et slag for nemlig Cykelpartner.dk.

Jeg har det sidste stykke tid hjulpet Hr. Kæreste med at kigge efter en mountainbike, og her har Cykelpartner været en hjælp. De har et kæmpe udvalg og har nærmest alt inde for cykler og cykeltilbehør. Derudover har de nogle virkelig gode priser, og er gode til at fortælle om produkterne. De gør det overskueligt at kigge efter cykel i et ellers ret uoverskueligt cykelmarked.

Du kan, uden at klikke dig videre til selve cyklen, se både pris, leveringstid samt fragt pris (som er gratis på alt over 299 kr.) Derudover kan du læse de mest nødvendige ting, så som om cyklen er regnet til asfalt eller skov, hvor mange gear den har og størrelse. Det synes jeg er super rart, da man på mange andre sider, ofte skal klikke sig frem og tilbage – hvilket bliver trættende i længden.

I mountainbike kategorien finder du mere end 38 forskellige, virkelig lækre, mountainbikes til mænd. De koster fra 2.199 kr. til 8.999 kr. så det burde være muligt at finde en cykel der passer til dine behov og pengepund. Der er cykler fra mærkerne Haibike, Bottecchia, GT Bicycles, Ebsen, Cinelli, Eco2bikes og Ideal Bikes.

Alle nedenstående cykler er fundet på cykelpartner.dk. Find dem HER.

Billige mountainbike cykler til mænd - MTB

Så hvis du er på jagt efter en ny mountainbike, eller nyt cykeltilbehør, så synes jeg bestemt du skal tjekke siden ud :)

Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>