Billige MOLO bluser og skjorter til drenge. Nyheder 2013


MOLO bluser og skjorter til drenge. Nyheder 2013. Priser fra 139 kr.

Så er nyhederne 2013 fra MOLO endelig landet, og vi er bestemt ikke skuffet. De har lavet nogle super fine skjorter og bluser, og priserne er også super fine. De ligger nemlig fra 139 kr. til 349 kr., hvilket jo selvfølgelig er incl. gratis fragt. Størrelserne ligger desuden fra størrelse 50 til 176, hvilket gør, at der med garanti også er en bluse eller skjorte til din dreng.

Når man snakker tøj fra MOLO, snakker man også kvalitet. Så når du køber et stykke tøj fra dette mærke, vil du bestemt ikke blive skuffet, hvilket du sikkert allerede godt ved. Når du køber tøj fra Kids-world garanterer vi at du heller ikke blive skuffet! Alt tøjet leveres indenfor 1 til 2 dage, og du har ALTID 14 dages returret og ALTID gratis fragt. Vi er derfor meget begejstret for Kids-world og synes bestemt at du skal tage et kig på alt deres lækre, billige børnetøj.

Klik her for at købe billige MOLO bluser og skjorter til drenge

Tjek disse to MOLO bluser ud. Den ene er med et super sødt fodboldprint, som vil vække glæde ved den fodboldglade dreng. Den anden er en oversized bluse med skønne striber i alle regnbuens farver. De koster henholdsvis 349 kr. og 244 kr. – BILLIGT!

Molo Bluse - Fodboldprint Molo Oversize Bluse - Graa m. Multistriber

De næste to skjorter er vi også helt vilde med. Den første skjorte med orange striber, har et par neongrønne detaljer, som giver en friskt, moderigtigt pust. Den blå og rødternet skjorte har forskellige knapper påsyet, som giver et fedt råt look. Tjek dem ud ved at klikke på billederne.

Molo Skjorte - Graa Orange Ternet Molo Skjorte - Roed Blaa Ternet

Så forny dit barns garderobe allerede i dag. Han vil komme til at se SÅ lækker ud i nyhederne fra MOLO. God shopping!

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>