Billige møbler og tilbehør til pigeværelset – VicceDrea børneBLOG


Trænger dit barns værelse til fornyelse, eller måske den helt store makeover? Så se med her. VicceDrea børneBLOG giver gode ideer til gør-det-selv projekter til pigeværelset, og kommer med bud på billige børnemøbler og tilbehør, der vil passe perfekt ind i fleste børneværelser.

pigemoebler

Nyt liv til pigeværelset:

Måske mangler du, og din pige, blot lidt fornyelse? Hvis dette er tilfældet, så kan du hurtigt og nemt forvandle det lidt triste og kedelige pigeværelse til et smart og lækkert værelse.

Før du går i gang:

 • Smid ud / Giv væk! Dit barn har sikkert tonsvis af legetøj der aldrig bliver brugt. Ting hun er blevet for stor til, eller måske endda ting der er gået i stykker og som blot samler støv i hjørnet? Smid det ud, eller forær det væk (eller sælg det på Trendsales / DBA) du vil blive forundret over hvor let og luftigt værelset vil se ud.
 • Mal gamle møbler: Det er utroligt hvad man kan sætte i stand selv, og endda til meget små penge. Slib fx det gamle skrivebord ned med sandpapir og spraymal bordet i en lækker ny farve (Spraymaling kan købes i Silvan til kun 46 kr pr. dåse, HUSK: Spraymal altid udenfor!)

Hvad du skal købe:

 • Køb et par nye lækre opbevaringskasser. VicceDrea børneBLOG foreslår DISSE opbevaringskasser med stjerner fra Smallstuff, de koster fra 79 kr. til 199 kr. Her kan du gemme alt fra legetøj og tuscher, til strømper og cd’er, hvilket gør værelset mere “ryddeligt” at se på.
 • Køb et par nye lamper. Det er vildt så meget en enkelt lampe kan gøre i et værelse. Vælg fx en af DISSE fra Sebra, vær ikke bange for at få nogle pangfarver ind i værelset.

Den helt store makeover:

Gør som beskrevet ovenfor. Ryd op, smid ud, giv væk! Du bliver nød til at få lidt luft til de nye lækre sager, så de ikke drukner i alle de gamle ting. Du kan også male de gamle ting, som nævnt ovenfor, men hvis du ikke gider i gang med et sådan projekt, så har VicceDrea børneBLOG fundet et par super lækre møbler du kan sætte ind i stedet for.

Hvad du skal købe:

 • Lamper og opbevaringskasser, som nævnt ovenfor.
 • Nyt sengetøj. Der findes efterhånden SÅ meget lækkert sengetøj, så det er bare om at vælge og vrage, og finde det sæt sengetøj der passer bedst ind i det nye pigeværelse. Find sengetøj HER.
 • Børnemøbler:
  Smallstuff laver de skønneste børnereoler til 999 kr. VicceDrea børneBLOG er helt vilde med den gule reol, som vil passe perfekt ind i næsten hvert eneste børneværelse.
  Sebra laver til gengæld de fedeste og mest hippe børnestole, de koster fra 599 kr. til 1299 kr., alt efter hvor stor du skal have stolen.
  Som prikken over i kan du sætte et par plexiglashylder fra Sebra op, de koster 299 kr., og er virkelig fine! (find møblerne HER) til et prinsesseværelse vil de pink hylder være super fine, og til den lidt mere drengede pige, vil de hvide hylder måske passe bedre ind.

VicceDrea børneBLOG håber du har fundet lidt inspiration til projekt “Forny pigeværelset”? Vi glæder os til at se, hvordan resultatet ender. Hvis du kunne tænke dig at få et billede på bloggen af enten fornyelsen eller makeoveren, så send endelig billeder til os på [email protected], så lover vi at lægge billederne op her på siden.

God fornøjelse!

-VicceDrea børneBLOG & Frk.September

pigemoebler

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>