Billige kjoler og maxikjoler fra Sisters Point og Nümph


Maxikjoler er altid et hit. En maxikjole kan få alle til at se slanke og lækre ud. Det burde derfor være et must at have en maxikjole i sin garderobe. Jeg har fundet to; en fra Sisters Point og en fra Nümph, som jeg synes er vildt fine, og som både kan dresses op og ned, og samtidig kan bruges af næsten alle. De koster fra 199 kr. til 549 kr. Er du mere på udgik efter en kort kjole, finders der også en masse af dem. Stramme eller løssiddende? Farverige eller afdæmpede? Der er nogen for alle. Så tag og tjek dem ud, der er helt sikkert også en kjole til dig.

Om Sisters Point:
Hos Sisters Point finder du alt inden for den nyeste mode. Både fra gademoden og fra catwalken. Sisters Point gør deres bedste for at lave lækker modetøj til både piger og kvinder, alt sammen til fornuftige penge. Der kommer nye varer fra Sisters Point hver uge, idet modne hele tiden ændrer sig. Hos Sisters Point gør de en dyd i at lave kvalitetstøj til billige penge, og med butikker i mere en 20 forskellige lande, må det siges at være en stor succes. Sisters Point blev grundlagt i 1994, og har hovedkontor i Aarhus – så når du køber Sisters Point tøj, køber du altså dansk tøj, og er derved med til at hjælpe det danske marked.
Om Nümph:
Nümph er, lige som Sisters Point, et stort dansk brand. Hos Nümph finder du tøj med personlighed og sjæl, og hvert eneste stykke tøj, er der en tanke bag. Nümph laver tøj til både piger og kvinder, og forsøger at lave både råt og feminint tøj. Nümph går desuden meget op i kvalitet, og går ikke på kompromis nogen steder. Køber du derfor et stykke Nümph tøj, er du sikret et fantastisk produkt. Kort sagt, Nûmph er både til den yngre pige og den modne kvinde. Det er sårbart, råt, feminint, sexet, kreativt, stærkt, flot og ikke mindst dansk.

Find alle de lækre skoler lige HER

1

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>