Billige kjoler fra Esprit og Soaked In Luxury


Skønne og elegante kjoler fra Esprit og Soaked in Luxury. Priser fra 99 kr. til 999 kr.

Man kan aldrig have for mange kjoler! Og elegante, tidsløse LBDs (Little Black Dress/Lille sort kjole) kan man på ingen måde have for mange af. Punktum! Jeg har derfor fundet nogle super skønne, tidsløse og elegante kjoler som jeg synes du skal tjekke ud. Der er to fra Esprit og to fra Soaked in Luxury, så som navnene også afslører er det kvalitets kjoler vi har fat i. Kjolerne koster fra 99 kr. til 999 kr. og størrelserne ligger fra 34/XS til 42/XL, der er derfor noget til enhver pengepung, og til (næsten) en hver type krop.

Find dem alle HER.

Disse to kjoler er fra Esprit og koster begge 599 kr. Jeg er vildt forelsket! De er SÅ skønne, og kan dresses både op og ned, og bare i sig selv, ligner de jo en million. Den første har, som billedet også viser 3/4 ærmer, så hvis du har det bedst med at dække dine arme lidt, så er det denne model du skal have fat i. Den næste er ærmeløs, og kan bruges som den er, eller med en lækker cardigan/blazer/læderjakke over armene. Begge kommer naturligvis med gratis fragt OG gratis bytteservice.

Er du bange for at de vil sidde for stramt? Så overvej om du skal have fat i noget shapewear / en shaper kjole. Dem kan du finde billigt HER

Esprit kjole moerkeblaaEsprit kjole sort

De næste to kjoler er fra Soaked In Luxury og koster henholdsvis 329 kr og 299 kr., de er derfor mere prisvenlige, men samtidig super elegante og tidsløse. Kjolerne taler næsten for sig selv, og også her kan du ty til Shapewear hvis du gerne vil have maven trukket lidt ind.

Soaked in Luxury kjole model ChrisssSoaked in Luxury kjole moerkeblaa

Gratis-fragt ønsker dig god shopping, vi håber, at du finder det du leder efter. Husk at du på septemberblog.dk altid finder gode billige ting, og så er der naturligvis ALTID gratis fragt. Hvis du har ekstra tid? Så tjek endelig vores blogs SeptemberBLOG og VicceDrea børneBLOG ud. Du finder dem øverst oppe på denne side. Igen; God shopping.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>