Billige Kähler Omaggio vaser


Som I måske husker, så lavede jeg et ‘New in’ indlæg kort efter min fødselsdag. Jeg var nemlig så heldig at have fået en Kay Bojesen abe i fødselsdagsgave. På billedet var også en gul Omaggio vase fra Kähler i mellem størrelse, samt en lille i sort. Den lille har jeg selv investeret i og den gule fik jeg i gave. Jeg knuselsker mine Omaggio vaser. De er SÅ skønne, og jeg bliver glad hver gang jeg kigger på dem.

Jeg har nu fundet dem på nettet, hvor de findes i alle farver og varianter, og alle med gratis fragt! Så hvis du går og er blevet forelsket i en Omaggio vase, så kan du finde dem billigt her. De små koster 129 kr. de mellem koster 299 kr. og den store koster 399 kr. Det er derfor en vase som de fleste har råd til, og som, højest sandsynligt, vil passe ind i et hvert hjem. Den perfekte gave til dig selv, eller en god ven/veninde.

Du finder Omaggio vaserne fra Kähler, samt mange andre super fede Kähler ting HER.

kahleromaggio

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

En tanke om "Billige Kähler Omaggio vaser"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>