Billige Juniorcykler – MTB, Citybike og “bedstemor” cykler


Billige Juniorcykler til børn. Kvalitetscykler fra mange forskellige mærker. MTB, Citybikes og “bedstemor” cykler. Cykler til både piger og drenge. MANGE FEDE!

Sneen er endelig forsvundet, og foråret er endelig på vej. Det er derfor tid til at flytte fra den varme indelukkede stue, og ud i det lækre forårsvejr. Og hvilken bedre grund til at gå udenfor, end at lufte sin spritnye cykel? Har dit barn brug for en ny juniorcykel (6 til 13 år) så skal du kigge med her. Vi har nemlig fundet en masse super lækre juniorcykler, som vi er sikre på vil vække glæde hos både dig og dit barn.

Cyklerene koster fra 1699 kr. til 2999 kr., og kommer fra alle de kendte mærker: GT Bicykles, Bronco, Ebsen, Ideal Bikes, Haibike, Botttecchia og Starlight, altså alle de mærker du også vil finde ved den lokale cykelhandler, forskellen er blot, at du sparer mange penge ved at købe cyklerne her. Og hvem har ikke lyst til at spare penge?

Alle cyklerne kommer naturligvis med godkendte reflekser og ringeklokke. Hos Cykelpartner kan du også billigt købe en godkendt lås samt diverse andet udstyr. Så find den cykel der vil vække mest glæde hos dit barn, og få den leveret om 1 til 2 hverdage. Hurtigere bliver det simpelthen ikke. Alle cyklerne kommer derudover med gratis fragt, så det eneste du betaler for – er det du køber.

Klik her for at købe billige Juniorcykler til børn

MTB Bottecchia 24 tommer med 18 gearMTB cykel Aggressor 24 tommerStarlight 20 tommer Pigecykel Perlehvid

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>