Billige Hummel vanter og luffer


Har dit barn endnu engang smidt sine vanter væk? Eller er du blot på jagt efter et nyt par? Så se med her. Hummel vanterne er et MUST i denne kolde tid. Hummel laver mange forskellige slags vanter, som passer til forskellige typer af udeaktiviteter, så se med her, og fik det rigtige par til dit barn.

Fleece modellen “Galaxy glove” er til at holde de små fingre varme, rigtig varme! De holder dog ikke til meget vand, så er det sneleg vanterne skal bruges til, vil jeg tage et kig på modellerne “Warmy skigloves” og “Mo mitten”, de er perfekte til både at holder hænderne varme og tøre. “Warmy” er den lange model, som sættes under ærmet, og derfor også holder armene varme, og “Mo” er den korte model, som er lette for barnet selv at tage af og på.

Der er naturligvis gratis fragt på alle vanterne, og derudover også gratis bytteservice, hvis vanterne, mod forventning, ikke skulle passe. Hummel vanter og lufferne findes i et hav af lækre farver så som: Pink, sort, blå, lilla, brun, lyseblå, lyserød.

Du finder dem, og MANGE andre virkelig lækre vanter HER.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>