Billige hæklet rangler fra Sebra


Retro rangler fra mærket Sebra. Mange forskellige hæklet modeller i 100% bomuld. Priser fra 69 kr.

De hæklet retro rangler fra Sebra er vildt populære i øjeblikket – og ikke uden grund. Ranglerne er lavet i 100% bomuld, så ungerne rigtig kan bide løs. De er lavede i de fedeste og sødeste designs, så som den turkise elefanter, rumraketten, den lyserøde fugle og den nuttede hjorte – man kan ikke andet end elske dem, og blive i godt humør samtidig. Den perfekte gave til den lille ny.

Ranglerne fra Sebra koster fra 69 kr. til 179 kr. stykket., og så er der naturligvis både gratis fragt OG gratis bytteservice.

 Du finder dem HER.

Sebra rangle hjort

Hvilken lille pige vil ikke elske disse to? Både form og farver er gennemtænkte hos Sebra, så barnet bliver stimuleret mest muligt.

Sebra rangle lilla blomstSebra rangle lyseroed fugl

Til den lille dreng kan vi foreslå disse to, lidt atypiske, rangler. De er meget innovative  og vi elsker både farverne og formene. Også i 100% bomuld og naturligvis med GRATIS FRAGT. Klik på billerne for at gå til den viste rangle fra Sebra.

Sebra rangle planetSebra rangle rumskib

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>