Billige gummistøvler til kvinder


gummistoevler

På jagt efter nye lækre gummistøvler? Så se med her! Gummistøvler behøver ikke længere at være grønne og kedelige. Der findes efterhånden vildt mange fede og lækre gummistøvler. Så hvad enten du er til gul eller rød, prikker eller tern – eller måske blot den klassiske sorte – så findes der en gummistøvle til dig!

Smartgirl koster gummistøvlerne fra 199 kr. til 999 kr., det burde derfor være muligt at finde en gummistøvle som passer til din pengepung. Du finder gummistøvler fra Dr. Martins, Viking, Hummel, Ilse Jacobsen, Lacrosse, Tommy Hilfiger, Tretorn, Weather Report, Lola Ramone samt mange, mange flere. Selv har jeg et par klassiske sorte fra Viking, og de er virkelig gode. Til de lidt koldere dage kommer jeg blot en tyk sok i, og så kan jeg sagtens holde varmen. Når de engang skal skiftes ud, overvejer jeg et par gule – det kunne se lidt fint ud, tror jeg. Støvlerne fra Ilse Jacobsen er dog også super fine, så dem lurer jeg også lidt på.

Der er både gratis fragt samt gratis bytteservice på siden, det kan derfor sagtens betale sig at købe online. Gummistøvlerne finder du HER.

Hvilken type gummistøvle-pige er du? Og hvilken er din favorit? :)

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

En tanke om "Billige gummistøvler til kvinder"

  1. Hej Frk. September

    Tydeligvis er din målgruppe det kvindelige køn, men jeg vil alligevel lige kommentere, da jeg som fyr er flittig bruger af gummistøvler og har adskillige par i forskellige mærker og modeller :-)

    Jeg undres over, hvorfor du kun har et par, når du allerede har kig på nye modeller. Er du ikke fanatisk nok til at have flere par gummistøvler at vælge imellem? 😉

    Nu hvor jeg har stillet dig et spørgsmål, må jeg hellere svare på det sidste af dine to. Mit favoritpar er et par fra Aigle med tykt neoprenfor. De skal bruges meget flittigt så snart det bliver rigtig koldt og der ligger sne over det hele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>