Billige Gillette Venus Breeze barberblade


Billige Gillette barberblade. Venus Breeze og Venus Breeze Spa, 4 stk. KUN 75 kr. Under halv pris!

Barberblade er dyre, gode barberblade er endnu dyrere. Men nu er det én gang for alle slut! På nicebair kan du købe Gillette Venus Breeze og Venus Breeze Spa til under halv pris af, hvad de koster i butikkerne. Her får du nemlig 4 stk. til kun 75 kr., der er altså virkelig mange penge at spare. 

Mangler du også en ny skraber? Så kan du også finde den derinde. Dog er alle Gillette skraberne lavet sådan, at alle de forskellige barberblade, alle passer til skraberne.

Mine yndlingsbarberblade er uden tvivl Gillette Venus Breeze bladene. De holder i en evighed, og pga. de indbyggede “puder” behøver man ikke bøvle med barberskum og lignende. Så tag og bestil nogen med de samme, det kan så meget betale sig!

Find dem HER.

 

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

2 tanker om "Billige Gillette Venus Breeze barberblade"

  1. Man kan virkelig spare mange penge ved at handle på nettet! Jeg har selv længe brugt alt for mange penge på barberblade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>