Billige G-Star cowboybukser / jeans til mænd


Mangler du et par nye fede jeans? Skal de være fede, men samtidig ikke alt for dyre? Så kig med. G-Star har de sidste par år vokset sig større og større, og med god grund. De laver nemlig en masse lækkert tøj, til både mænd og kvinder. Kvaliteten er i top, så når du køber tøj fra G-Star, så er du sikker på, at få tøj der virkelig holder. Jeg har fundet en række jeans / cowboybukser fra G-Star til mænd. De koster fra 199 kr. til 1699 kr., og på enkelte modeller kan du spare helt op til 45%, der er altså virkelig penge at spare.

Så hvis du tænger til et par nye jeans, eller hvis din mand/kæreste gør, så vil jeg klart anbefale, at du tjekker G-Star ud. Der er både løse og tætsiddende jeans, og jeans i mange forskellige farve og vaske. Der er, som der altid er her på septemberblog.dk, gratis fragt på varen. Billigt og nemt. Udvid garderoben og køb et par G-Star bukser allerede i dag.

Du finder de lækre jeans HER.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

2 tanker om "Billige G-Star cowboybukser / jeans til mænd"

 1. Hej. Jeg søger desperat efter et godt brugbart råd omkring hvordan jeg udvider lårvidden på cowboybukser..
  Jeg cykeltræner en del og det genererer lårmuller der desværre ikke kan være i de cowboybukser der købes idag.. De er ultra smalle..
  Håber meget du har løsningen..
  Rigtig god søndag.
  Vh Rolf Vagndorf

  Sendt fra min iPad

  • Hej Rolf.
   Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne give dig det svar, du leder efter, men sagen er desværre nok den, at cowboystof ikke bare lige sådan kan udvides. Øv med øv på. Mit forslag er, at du køber nogen der er for store, og så får den syet ind så de passer dig. Jeg har derudover lige brugt 20 min på at søge efter cowboybukser med ekstra benvidde, men alle jeg finder, er til folk med “ekstra kilo på kroppen”. Hvis du bor tæt på en Magasin, så kan du forresten gå derind og få en gratis personlig shopper. Jeg tænker, at de ved alt om de produkter de fører i kæden, og de derfor måske kan hjælpe med at finde nogen du kan passe? Håber du kunne bruge nogen af mine svar? God søndag til dig også.

   Kh Frk.September

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>