Billige Fjällräven Kanken skoletasker


fjalravenfjalraven1

Vi kender den alle sammen, den kendte Fjällräven Kanken skoletaske. Enten så hader man den, eller også så elsker man den. Mit skolelærerhjerte elsker den, da den vækker en masse barndomsminder med pædagoger og lærere, der kommer traskende med netop denne taske. Fjällraven tasken findes i flere forskellige størrelser, så hvad enten du er 4 – eller 24 år, så kan du finde en størrelse der passer til dig. Endnu bedre er, at den også findes i et hav af forskellige farver. Selv er jeg helt tosset med den gule Fjällräven til børn, og skulle jeg selv investere i en, så blev det en sort eller en grå, da det er farver, jeg ved, at jeg kan holde ud at kigge på i mange, mange år.

Hvis du også er en Fjällräven elsker, så har jeg fundet et sted hvor du kan købe billige Fjällräven tasker. De koster fra 320 kr. til 530 kr. alt efter hvor stor tasken skal være. Du kan altså spare mange penge ved at købe den online. Fjällräven taskerne kan købes HER.

Hvad synes du om Fjällräven? Tænker du på din sure, gamle gymnastiklærer når du ser den, eller din yndlings pædagog fra klubben? :) Del endelig dine Fjällräven minder!

-Frk.September

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>