Billige Fatboy sækkestol


Fatboy sækkestolene er et kæmpe hit, og laves i både en voksen, børne og udendørs model. De er ekstremt holdbare, og stoffet er lavet i en sådan kvalitet, at den næsten er umuligt at lave huller i. På Coolshop kan du få voksenmodellen, i str. 140×180 cm, til kun 1599 kr. Børnemodellen kan du erhverve for kun 1329 kr., og udendørsmodellen ‘Fatboy Buggle Up’, der både har regnbeskyttelse og UV resistente belægning finder du til kun 2299 kr. Du kan altså spare rigtig mange penge ved at købe din Fatboy sækkestol her. Desuden findes den i et hav af lækre farver, hvilket vil sige; turkis, lime, rød, blå, sort, grå, army og brun.

På Coolshop er der derudover gratisfragt, prisgaranti og dag til dag levering. Så hvad venter du på? Køb en Fatboy allerede i dag, det er et køb du helt sikkert ikke fortryder.

Klik her for at købe billige Fatboy sækkestole

Klik på billedet for at gå til den viste Fatboy sættestol

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

2 tanker om "Billige Fatboy sækkestol"

  1. jaaa. De er jo ikke helt billige, men det sikre bare en god kvalitet.

    Det er ærgerligt at artiklens billeder ikke virker mere.. Så er der ingen inspiration til sækkestole! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>