Billige Dermalogica produkter


På Lookfantastic kan du spare rigtig mange penge på ansigtspleje fra Dermalogica. De laver alt inden for hud- og ansigtspleje. Blandt andet; Fugtgivende cremer, anti-age cremer, beroligende cremer, solbeskyttelse, masker, renseprodukter, eksfoliering og meget mere. Dermalogica er kendt og elsket over hele verden for deres unikke kvalitetsprodukter uden skadelige kemikalier. På Lookfantastic er produkterne meget billigere end i Danmark, og der er desuden gratis fragt på alt.

Klik her for at købe produkter fra Dermalogica

Neden under kan du læse mere om Dermalogica, og derefter gå på jagt efter den creme- eller renseserie der passer bedst til dig.

Om Dermalogica

Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere verden rundt. Hvorfor? Fordi de i over 25 år har været dedikeret til at levere resultater indenfor sund hud gennem uddannelse, innovation og professionelle anbefalinger. Dermalogica startede i 1896, og var et opgør mod hudplejeindustriens manglende fokus på kvalitetsprodukter. Dermalogica ville skabe et varemærke uden skadelige kemikalier og irritationsfremkaldende ingredienser.
Dermalogica har i dag en unik position på markedet på grund af deres innovative produkter og faglige integritet. De er nærmest opnået kultstatus blandt brugere over hele verden
Dermalogica har haft en kæmpe indflydelse på udviklingen af hudpleje. Jane Wurwand, grundlæggeren af Dermalogica har udtalt: ”Det skyldes formentlig, at hendes perspektiv er anderledes: “Hudpleje handler ikke om skønhed” siger hun. “Heller ikke om selvforkælelse, luksus eller glamour. Det at passe sin hud er fuldstændig det samme som at passe sine tænder. Det handler om sundhed, hygiejne og velvære”.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>