Billige buksedragter fra Modström og Sisters Point


Buksedragter er en af sommerens aller største hit – og det er bestemt ikke uden grund. De er super behagelige at have på og passer til stort set alle kropstyper. Derudover laves der, efter min smag, virkelig mange fine buksedragter pt., jeg er faktisk helt solgt, og kunne godt bruge én af hver buksedragt (der er min pengepung og garderobe nok ikke helt enige – lyseslukkere)

Se bare de buksedragter jeg har fundet fra mærkerne Modström og Sisters Point, ér de ikke bare skønne? Jeg elsker de grafiske prints, og at dragterne er enkelte, men alligevel ligner en million – what’s not to like?

Disse tre forskellige buksedragter fra Modström er fundet HER og koster henholdsvis 599 kr., 749 kr. og 899 kr.

modstrombuksedragt

Til den SU-venlige pengepung har jeg fundet disse fra Sisters Point som alle koster 349 kr., du får altså virkelig meget buksedragt for de penge! Buksedragterne kan købes HER. Generelt synes jeg, at Sisters Point har oppet sig gevaldigt de sidste par år. De er gået fra at være et “konfirmand”mærke, til et mærke der er med på tidens trends, og et mærke som en som jeg (27 år om ganske kort tid) rent faktisk gerne vil gå i, igen. Så tommel op til Sisters point og til buksedragter.

sisterspointbuksedragt

Hvilken buksedragt er din favorit? For jeg behøver vel ikke og spørge, om I er til buksedragter? (For hvem er ikke det? 😉 )

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>