Billig Weleda Skin Food Cream


Køb billig Weleda Skin Food Cream her, 30ml eller 75ml. Priser fra 42 kr incl. gratis fragt.

Mangler du en creme som virkelig virker, en creme der tænger helt ind og fugter din hud i dybden, og som samtidig beskytter mod vind og vejr? Så er det Weleda Skin Food Cream du skal have fingrene i! Weleda Skin Food har vundet et hav af priser og mange berømtheder sværger til netop denne creme. Cremen er 100% organisk, og indeholder både solsikkekerneolie, kamille og et væld af andre lækkerier.

Denne creme er til tør hud, som mange lider af i denne vinterkulde. Den kan både bruges på små områder, så som hænger, albuer og fødder, men kan også sagtens bruges på hele kroppen, her kan du med god grund blande den med lidt almindelig fugtighedscreme, da den ellers godt kan være lidt tyk i konsistensen. Også fantastisk som natcreme.

Weleda Skin Food har en svag, mild duft af appelsin og lavendel, og indeholder som nævnt før både solsikkekerneolie, kamille, rosmarin ekstrakt og andre naturplanter. Perfekt til denne årstid!

Hvad andre siger om Weleda Skin Food:

“Jeg bor i en tør og kold del af Norge, og denne creme redder min hud om vinteren. Jeg bruger den i ansigtet måde morgen og aften, og den får mit ansigt til at se både frisk og fugtig ud. Jeg bruger den også til hænderne for at holde dem bløde. Jeg vil anbefale denne creme meget kraftigt. Et super køb!” ★ ★ ★ ★ ★

“Denne creme efterlader mine hænder meget bløde, og man behøver ikke bruge særlig meget, da den er drøg i brug. Den dufter godt og er organisk, hvilket er super dejligt”
★ ★ ★★ ★

Weleda Skin Food findes i to forskellige udgaver, 30 ml. og 75 ml., og koster henholdsvis 43 kr. og 77 kr., hvilket er super billigt for denne organiske mirakel creme. Der er naturligvis altid gratis fragt på alt hvad du køber fra Lookfantastic, så det eneste du betaler for er prisen for varen. Weleda Skin Food findes også en i sjov 30 ml. “Cracker” udgave, som er perfekt til en værtindegave eller fødselsdagsgave.

Klik her for at købe Weleda Skin Food 30ml

Klik her for at købe Weleda Skin Food 75ml

Klik her for at købe Weleda Skin Food Cracker

Weleda Skin Food (30ml) Weleda Skin Food Cracker

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>