Billig Urban Decay The Naked Palette øjenskygge


Jeg har skrevet om Urban Decay før, men de fortjener at blive nævnt igen. Denne gang er det deres først øjenskyggepallet “The Naked Palette”. Paletten indeholder, som den anden, 12 pigmentrige øjenskygger i flotte “nautrale” toner. Pigmenterne gør, at øjenskyggen er ultra farverig, og der skal derfor kun påføres at ganske lille lag, hvilket både er godt for din hud, men også skaber et smuk farvespil i dit ansigt.

Derudover gør det paletten meget drøj i brug, og køber du The Naked Palette, har du derfor øjenskygger i meget lang tid. Farverne i The Naked Palette fra Urban Decay, er perfekte til en flot dagsmakeup og/eller aftenmakeup. På Lookfantastic koster den 330 kr. hvilket er virkelig billigt i forhold til, hvad den koster andre steder. Som rosinen i pølseenden, er der naturligvis gratis fragt. Billigt og bedre bliver det ikke :) Klik HER for at gå til Lookfantastic hvor The Naked Palette er fundet :)

Opdatering: Klik HER for at læse mere om Naked Palette 2.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>