Billig Urban Decay Naked Basics Palette


Køb den populære Urban Decay Naked Basics Palette her til kun 172 kr. incl. gratis fragt. Billigere bliver det ikke.

Foråret er ENDELIG kommet til Danmark, og det er på tiden at få skiftet noget af det gamle makeup ud med noget nyt. Vi vil derfor gerne slå et slag for den populære øjenskygge pallet fra Urban Decay: Urban Decay Basics Palette.

Denne øjenskygge palet burde være fast inventar i samtlige makeup-tasker Danmark over. Hvorfor? Fordi Naked Basics Paletten er som skabt til 9 ud af 10 kvinder. Grønne øjne? Blå øjne? Brune øjne? Den formår at få alle øjne til at stråle om kap med solen, og er helt fantastisk med sine super skønne neutrale farver. Farvepaletten går fra delicat champagne til mørk røgfarvet, og alt der findes indimellem. Du kan derfor mixe og blande alt hvad du lyster, for at finde det bedste resultat for dine øjne. Der er både helt matte øjenskygger og øjenskygger med shimmer, så afspejl din øjenskygge med dit humør, og skab det ultimative look.

Urban Decay har samlet Naked øjenskyggerne i den fineste lille chokoladefarvede boks med guldbogstaver udenpå. Indeni finder du et spejl, så du derfor altid kan friske din øjenskygge op, lige meget hvor du befinder dig. Boksen lukkes med en magnetlukning, som gør den som skabt til at have med i tasken.

På Lookfantastic koster Urban Decay Naked Basics Paletten kun 172 kr. hvilket er incl gratis fragt. Så billigere finder du den simpelthen ikke.

Urban Decay Naked Basics Palette indeholder følgende farver:

  • Venus
  • Foxy
  • Walk of Shame
  • Naked 2
  • Faint
  • Crave

Klik her for at købe Urban Decay Naked Basics Palette

Urban Decay Naked Basics Palette

Follow on Bloglovin

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

2 tanker om "Billig Urban Decay Naked Basics Palette"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>